by
on
under ,
Permalink

Ett perfekt After Ski mode

Modet går i cykler, det har nog de flesta koll på. Så är även modet för dig som ofta åker till fjälls och åker bräda eller skidor. Det lackar mot snö och vissa delar i landet har redan fått en relativt stor mängd. Det kanske inte räcker till för att öppna några backar än men tids nog så kommer det mer snö för alla skidfantaster.

Många v de som åker till fjälls för att njuta av den friska luften och backarna kommer naturligtvis att kliva in på någon after ski. Det hör liksom till när man är i fjälls. Innan ni åker iväg så kan det vara skoj att skaffa sig något nytt i mode-väg. En nya jacka som passar bra både i backen som på party i någon restaurang.

Det är viktigt att man hänger med i den trend som råder och hos företaget Appertiff så hittar du precis det du söker efter. Förutom jackor så hittar du både solglasögon, googles, mössor och annat som passar för ett par dagar i fjälls.

Under din jacka så kan det passa med en snygg hoodie och t-shirt. Det kan bli varmt under tiden man sitter i en restaurang så antingen så väljer du att ha en sweatshirt på dig med lämpligt motiv tryck. Packa med ett antal så du kan variera dig under din fjällresa.