by
on
under , ,
Permalink

Förminska genom illusion

shoes

Ingen har den perfekta kroppen. Det finns alltid saker man önskade att man kunde ändra på. Kanske något så litet som en storlek mindre på skorna, till stora förändringar som mindre byst eller större rumpa. 

Man behöver inte vända sig till kirurgi eller hårdbanta och hårdträna för att uppnå sina resultat. Vissa saker kommer man aldrig kunna ändra på, hur mycket du än försöker. Istället får man bli en magiker: någon som skapar illusioner med sina utstyrslar och lurar ögat.

Det har länge varit populärt med petita fötter. Kina praktiserade fotbindning på sina döttrar ända in på 1900-talet och idag är det svårt att hitta skor för kvinnor i större storlekar. Om du tycker att du har för stora fötter finns inte mycket att göra, man har den storlek man har. Försök att kolla efter skor som är rundade framtill, spetsiga skor får fötterna att se längre ut. Använd gärna kilklack då det ger illusionen av ”rundare” och mindre fötter.

Du med stor byst kan också ha svårt att göra några förändringar utan kirurgi. Är man överviktig är så klart möjligheten stor att brösten blir mindre om man går ned i vikten, men det finns ingen garanti. Det finns faktiskt bh:ar som förminskar brösten lite grann. Triumph har en sådan modell som inte syns under tröjor och som inte klämmer ihop bysten. Den ger helt enkelt bra stöd och illusionen av mindre byst.

Känner du dig tjock i dina kläder men har ingen anledning eller lust att gå ned i vikt? Då kan det vara så enkelt att du har köpt fel passform på kläderna. Kläderna ska inte smita åt och skapa veck i kroppen. De ska inte vikas inåt med magens valkar när man sitter ned, och byxorna ska inte sitta så tajt att de dras ned om man böjer på knäna eller lutar sig framåt. Istället får man bita i det sura äpplet och köpa en större storlek. Klipp bort storlekslappen när du kommer hem så behöver ingen veta din lilla hemlighet!

fat girl