by
on
under ,
Permalink

Kläderna för sommarens fester

Sommaren innebär många härliga tillfällen att umgås med familj och vänner på diverse fester och event. I år kommer detta att begränsas något i och med coronaviruset men vi kommer säkert hur som helst att närvara vid den ena eller andra mysiga sammankomsten. En rolig aspekt av festligheter är att få klä upp sig, inte minst på sommaren, då klädseln både kan vara tunnare och mer ledig än annars.

Klä upp eller ned din kostym

Steg ett när det gäller att välja utstyrsel för en sommarfest är att kasta ett öga på klädkoden. För män fungerar kostym bra i väldigt många fall och den kan kläs upp eller ned med hjälp av din styling. Sommartid får tyget gärna gå i en ljusare färg. Istället för slips kan du med fördel välja plastrong som en lekfull detalj. Dessa finns att få i många vackra färger.

Färg och mönster för henne

Även på damsidan är det härligt att bära något färgglatt under sommarens fester. Klänningen kan ofta vara ganska kort och i ett lättare material som kanske har ett somrigt mönster. Ett tips är att inte överskatta det svenska sommarvädret utan ta med sig till exempel en sjal, kofta eller kavaj beroende på typ av tillställning. Men utvalda accessoarer som skor, hatt och smycken sätter du en sista touch.