by
on
under
Permalink

Lyxiga presenter till nån du tycker om

För den som har lyxen att fira jul med sin stora kärlek så kanske man vill ta chansen att verkligen skämma bort personen med en riktigt fin julklapp. Kanske är den här julen en jul som bara ni firar tillsammans och du vill ta chansen att göra den riktigt speciell. Här kommer våra bästa tips på hur du lyckas med den bästa upplevelsen av en romantisk jul för två.

Allt handlar om att skapa stämning genom avkoppling och lagom mycket romantik. Avkopplingen skapas genom ordentliga förberedelser, det ska inte saknas något eller missats några detaljer. Så ta god tid på dig att ordna med eventuell resa, mat och presenter. Ha som mål att när vi väl är på plats där ni ska fira så ska ni inte behöva tänka på något utöver att umgås med varandra. I planeringen ligger också att förbereda med julklappsinköp och här handlar det om att välja rätt utan att fråga, så att det blir en överraskning. Höjden av lyx är nog att ge bort att exklusivt men tidlöst smycke. På juvelia.se hittar du tidlösa diamantarmband som passar alla. Om budgeten är lite mer begränsad så föreslår vi att du kanske köper underkläder eller en parfym. Du känner personen bäst och därmed också vad personen skulle blir glad av. Det är inte prislappen som avgör, men försök att gå på något som inte bara är praktiskt.

En annan fin gåva är att ge tid tillsammans. Kanske finns det ett resmål som ni både drömmer om, kanske kan julklappen vara att ni förverkligar drömmen som ni delar. Andra upplevelsepresenter kan också passa, kanske ett gemensamt besök på spa eller en weekend är något för er. Men glöm inte att presenterna inte är det viktigaste, det är att ni har varandra.