by
on
under ,
Permalink

Modetrender inom sport

shutterstock_110402330

I och med att träning under de senaste åren verkligen har blivit något för alla, har också utbudet av såväl träningsformer som träningskläder och utrustning ökat. Idag finns det därför också både ”trendig träning” och ”trendiga träningskläder”. Det gör att du, som motionär, har fler möjligheter att hitta den eller de aktiviteter som passar just dig!

Träningsmodet förändras ständigt precis som det vanliga modet, med skillnaden att träningsmodet nästan alltid är inriktat på att vara funktionellt på ett eller annat sätt. Idag är många av träningskläderna som finns på marknaden så pass snygga att de också med fördel kan bäras på vägen till och från gymmet, på promenaden eller kanske till och med på jobbet. De olika träningstrenderna ger kläder med olika stil och du kan välja mellan den avslappnade och harmoniska ”yoga-stilen” eller den lite tuffare ”cross fit-looken”.

Träningskläderna har, i takt med träningsformernas utveckling, förändrats för att förenkla för dig som motionär. Dels genom praktiska lösningar som smarta fickor anpassade för mobilen, men också med mer tekniska lösningar för ökad prestation. Under de senaste åren har till exempel kompressionskläder blivit väldigt modernt. De ska, genom kompression, ge en ökad blodcirkulation i kroppen och därigenom öka din prestation.

Självklart påverkas inte bara kläders funktion, utan också dess utseende av modetrender. Du kan därför shoppa allt från diskreta plagg till härligt färgade kläder med spännande mönster. Hitta de plagg, funktioner och färger som gör din träning bättre och roligare!