by
on
under , ,
Permalink

Nytt och fräscht till sommaren

Äntligen är sommaren här och den sprider sig allt längre upp i landet. Södra delarna har fått känna av värmen ett tag och nu så börjar även norra delarna få ta del av den sköna sommarvärmen. Helt klart så är det läge att titta över sommargarderoben om du inte redan gjort det. Kanske du ska passa på att köpa något nytt och fräscht till sommaren.

Komplettera med något nytt

För varje årstid så är det en fördel att titta igenom sin garderob om allt är som det ska eller om det behöver kompletteras upp med något nytt. Ta även en titt över dina accessoarer. Kanske är det läge att köpa några nya spännande örhängen eller annat som kan användas på sommarens partyn. Det är alltid trevligt att förnya sig lite när det kommer en ny årstid och sommaren så kan det innebära lite fler tillfällen där man får klä upp sig lite extra sommarfin.

Återvinn något gammalt

Om du ä en händig människa så kanske du till och med kan återvinna något gammalt. Att modifiera och göra om plagg så de passar för sommarens äventyr. Det kan finnas något plagg som du tidigare använt men på grund av någon anledning slutat använda kan du kanske ändra till något fräckt att ha på beachen eller andra tillfällen. Klipp av ett par jeans kan vara det allra enklaste förändringen du gör med ett plagg och som du kan använda under sommarhalvåret.

Fynda smart

Du kan förnya din garderob med ganska enkla medel, det behöver inte kosta skjortan och du behöver inte byta ut allt du har i garderoben bara för att nya trender har dykt upp på marknaden. Trender kommer och går, det finns säkerligen flera trender i år som påminner om trender från förr. Leta djupt inne i garderoben och hitta nya användningsområden till kläder du inte haft på länge, eller besök en loppis och se om du kan hitta några moderiktiga plagg där. Håll utkik på Facebook-grupper och Tradera, där kan du göra riktiga klädfynd och hitta udda accessoarer.