by
on
under ,
Permalink

Passande garderob

Alla vet vi att inför nya årstider så är det dags att växla garderobsinnehållet, städa bort vinterkläderna och fram med sommarstassen eller tvärtom. 

Tänk på att kolla igenom vad som är helt och rent innan du packar bort det och byter garderob inför den nya säsongen. Det är inte kul att plocka fram det nästa år om skorna är oputsade och kläderna både är slitna och har en fläck du missat. Vårda dina kläder och skor så kan du återanvända åtminstone dina favoriter några år.

Tänk också på att ha en garderob som passar din storlek, att spara favoritjeansen för att man drömmer om att gå ner i vikt och att åter kunna dra på sig dem kan vara en sak men börjar man spara fler plagg som är för små så är man inne på fel spår. Se till att du har kläder du trivs i och känner dig bekväm med, du kommer ändå att vilja köpa nytt om du går ner i vikt. Det finns olika stilguider om du vill ha hjälp med vilken klädstil som passar just din kroppsform. Det kan vara rätt kul att testa, rätt som det är så hittar man nåt man aldrig trodde man skulle köpa och det passar som handen i handsken.