by
on
under
Permalink

Planera inför kommande maskerad

Så ni har blivit bjuden på fest, och inte vilken fest som helst utan det är bestämt att det ska vara maskeradfest. Då gäller det att i god tid börja planera detta och vilken utklädnad som ska användas. Ingen mins en fegis så det gäller att komma med något som ingen annan har och gärna överraska de andra på ett bra sätt.

Man kan göra det enkelt för sig och beställa hem något från nätet.Det finns massor med härliga maskeraddräkter att välja bland och det gäller att hitta någon som inte har eller kommer att användas på just den fest som ni ska delta i. Det roliga är ju om ingen känner igen dig på festen. Då får de börja fundera lite på vem det kan vara. Beställer du en maskeraddräkt där det inte ingår mask för ansiktet så kanske du kan lösa detta på något annat sätt.

Tänk på att skaffa en dräkt som inte är allt för varm. Ska du vara i den hela kvällen så gäller det att du inte svettas ihjäl efter en timme. Annars så får du ta dig till någon plats utomhus där ingen ser dig och ta av dig din dräkt för en kort stund och få lite svalka för kroppen. Om du har en ådra av konstnär så kanske du kan skapa en egen maskeraddräkt. Där är det bara fantasin och dina kunskaper som sätter gränserna. Och kanske käppar hjulet av skapandet.