by
on
under
Permalink

Sommar är här

Sommar är äntligen här och det är dags att se över sin sommargarderob. Vi ska därför titta närmare på vad det finns för plagg du kan behöva till din garderob.

När man tänker på sommargarderoben tänker man mycket på de kläder man vill ha på till exempel grillfester och andra partyn. Shorts är ett klassisk sommarplagg som blir allt mer accepterat även på fest. Om du inte har råd att köpa nya kanske det finns några gamla jeans eller andra byxor du kan göra shorts av. Ett alternativ kan vara att kolla på loppisar eller second-hand affärer efter gamla jeans som du kan göra om.

På överkroppen finns det också en rad olika alternativ för den modemedvetna. En skjorta är en klassiker som såväl män som kvinnor kan matcha till sin sina shorts. Dessa är speciellt sköna på varma sommardagar då tjockare kläder lätt blir väldigt varma. T-shirt är annars något som vi gärna använder oss under sommarens varmaste dagar. Det finns många snygga mönstrade modeller som man gärna har på sig.

Okej, vi har alltså ett par jeansshorts och en skjorta till din outfit. Vad saknas? Ett par snygga skor så klart! Här är våran rekommendation ett par klassiska sneakers. Dessa finns i en rad olika modeller och även i många olika färger. På sommaren är vita sneakers ett säkert kort. Om dessa känns för ”vanliga” finns det alltså en rad olika färger och mer vågade modeller om du istället vill sticka ut på sommarens gator och fester.

Om du kombinerar dessa plagg med ett par snygga solglasögon eller en snygg klocka så är din sommargarderob redo för varmare väder. Det finns många trevliga accessoarer som kan nyttjas sommartid. Under lite svalare kvällar så kan en trevlig sjal vara något som värmer kala axlar. Den kan också fungera som skydd för stark sol under dagen att svepa runt ditt oskyddade huvud.