by
on
under ,
Permalink

Street wear – ett populärt ungdomsmode

Klädstilen street style även kallad street wear eller kort och gott bara street har de senaste åren blivit ett mycket populärt mode bland ungdomar. Men att hänga med i modesvängarna kan vara svårt. Därför kommer du i det här inlägget få en kort genomgång på vad street wear är för något och vart du kan köpa kläderna.

Om street wear

Vad street wear är för sorts klädstil går att hitta i dess namn. Street wear är en klädstil som är tagen från gatorna. Närmare bestämt från de större förorterna. Både i Sverige men också utomlands. Klädstilen går åt det mer coola och sportiga hållet. Klädesplaggen i sig får gärna sitta löst längs med kroppen och det får gärna vara någon storlek större än vanligt. Välj gärna klädesplagg med synliga loggor för att vara helt rätt i klädstilen. Glöm inte heller bort att toppa det med passande accessoarer. Till exempel kepsar, bucket hats, solglasögon och olika sorters smycken.

Köp street wear kläder

För att du ska hitta unika och snygga street wear kläder är det bästa tipset att kolla online. I denna shop finner du ett bra utbud på passande kläder för dig som vill klä dig i street wear stilen.