by
on
under ,
Permalink

Streetmode

Streetmode eller streetwear är mode som funkar lite överallt, framför allt på gatan, vilket också framgår av namnet. Men hur ska man då se ut om man vill klä sig enligt senaste streetmode. Här nedan följer några tips.

StreetmodeNågot som nästan alltid fungerar när det kommer till streetmode är ett par jeans, som är något av basen i en snygg street-outfit för både killar och tjejer. Huruvida de ska vara slitna eller ej är upp till var och en. Förutom jeans eller denim kan även andra typer av byxor fungera bra som till exempel chinos eller mjukbyxor. För tjejerna funkar för övrigt också korta shorts alldeles utmärkt.

En snygg och fräsig t-shirt fungerar alltid bra när det kommer till streetwear och gärna en som sticker ut lite antingen vad gäller färg, mönster eller tryck. Ett bra tips kan vara att designa sin egen t-shirt för att göra den lite extra originell.

Ett klassiskt plagg när det kommer till just streetmode är den rutiga skjortan som alltid går hem. Samma sak gäller med en hoodie.

Vad ska man ha på fötterna då? Ja, ett par Converse är givetvis som klippta och skurna för gatan samt andra liknande skor i samma stil.