by
on
under ,
Permalink

Tillbaka till modets framtid

Hur kommer höstens mode att se ut efter denna märkliga vår med pandemi och distansarbete? Det är en fråga som många klädintresserade män ställer sig. Svaret är att vi kommer att vilja klä upp oss igen till hösten när vi förhoppningsvis också kan återvända till våra fysiska arbetsplatser. En annan viktig aspekt är hållbarhet och långsiktighet där vi väljer tidlösa plagg av hög kvalitet som kan bäras genom flera säsonger.

Jackan ett nyckelplagg

Ett av höstens nyckelplagg är jackan precis som varje höst och vinter. Jackan håller oss varma när temperaturen faller utomhus samtidigt som den säkerställer att vi håller stilen både på jobbet och fritiden. Det kommer att finnas såväl skinnjackor som bekväma utanpåskjortor i grövre textilier men även kavajer med och utan dubbelknäppning. Ta dig gärna en titt på några av dessa exemplar om du funderar på ett nytt ytterplagg till hösten.

Den nya kostymen

Gällande kostymen och det mer formella modet för hösten spås det som sagt öka i popularitet men kommer att manifesteras i en något annan form än vi är vana att se. Kostymen ska bli bekvämare och mer funktionell med mindre känsla av att vara en uniform än tidigare. Den ska vara ett plagg som vi gärna tar på oss även till vardags. Bland annat kommer det att utvecklas nya siluetter och material.