by
on
under ,
Permalink

Varmare modedrömmar

Mitt i vintern är vi inte alltid så benägen att fokusera på modet just nu, täckt av vinterrockar och tjocka tröjor som det så ofta är. Vad vi istället ofta gör är att titta framåt mot de varmare månaderna och drömmer om ett varmare mode.

Våren kan stundvis kännas långt borta, för att inte tala om sommaren. Men tack vare att modeskapare alltid presenterar sina kollektioner för den kommande säsongen har vi fortfarande en hel del vi kan vända oss till för att släcka modetörsten under de kalla vintermånaderna.

Både dam- och herrmodet verkar ha en hel del att erbjuda när vi äntligen lämnar vintern bakom oss. Vi ser bland annat i dammodet att trenchcoaten göra en spännande återkomst i uppdaterad modern variant, hur rutiga mönster fortsätter vara en trend, och veckade detaljer i både klänningar och kjolar så igenom.

På herrsidan fortsätter svart att vara en dominant färg i modet, men det sträcker sig så klart även till de nyare kreationerna också och håller sig inte bara kvar i förra årets mode. Vida byxor kan också komma att bli en ny herrmodetrend, något vi naturligtvis sett i dammodet de senaste åren.

Vad det än är man själv kommer att haka på när våren äntligen kommer är vi säker på att det kommer att kännas mer spännande än vinterkläderna börjar bli nu!